Het bedrijf

 MG_1901Streetfurniture Montage B.V. is gespecialiseerd in het transporteren, plaatsen en monteren van straatmeubilair. Hierbij moet u denken aan abri's, fietsenstallingen, banken, afvalbakken, lichtmasten, vertrekstaten en postervitrines. Ook digitale reizigersinformatie op bus- en treinstations behoren tot onze werkzaamheden. Onze projecten zijn altijd maatwerk. Voor al uw wensen hebben wij een passende oplossing!

Certificering

vca1Vanzelfsprekend staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop bij het leveren van onze diensten. Om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen is Streetfurniture Montage B.V. dan ook volledig VCA* gecertificeerd en werken volgens de daaraan verbonden regelgeving.

Personeel

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde, ervaren, representatieve en bekwame medewerkers. Mensen met veel passie voor het vak, die al vele jaren met plezier werken in de branche.

Partners

Streetfurniture Montage B.V. werkt nauw samen met een aantal partners. Deze partners hebben dezelfde bedrijfsfilosofie en staan net als wij garant voor de beste kwaliteit en service op een zo veilig mogelijke manier.
Jos

Jos Vermeulen

Hoofd binnendienst
[icon name="phone"/] 06-22789365
Gert

Gert Verweij

Inkoop/verkoop
[icon name="phone"/] 06-54300013
Harold

Harold van Beek

Projectleider buitendienst
[icon name="phone"/] 06-13131511

chrisChris van Kesteren

Projectleider buitendienst
[icon name="phone"/]06-23929398
©2024 Streetfurniture Montage B.V. Design, developmend en hosting by DreamView ICT & Internet Services